iSzerelés Apple szerviz - Javítás - Adás/Vétel (iSzerelés.hu)
megbizhato.png

Hirdetések:  iSzerelés   Azonosító: 56917   Feladva: 2019-07-11 00:00:00   Látták:  695
iSzerelés Apple szerviz - Javítás - Adás/Vétel (iSzerelés.hu)iSzerelés Apple szerviz - Javítás - Adás/Vétel (iSzerelés.hu)iSzerelés Apple szerviz - Javítás - Adás/Vétel (iSzerelés.hu)

Várjuk az iSzerelésnél iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, illetve iPad, MacBook és iMac készülékek garancián túli szervizelésével Budapesten, az Üllői út 264. szám alatt.
Apple termékek teljes körű javítása mellett, karbantartást igénylő készülékeit is fogadjuk. Garantáljuk, hogy jobb lesz, mint új korában!
Az ingyenes diagnosztikát követően, a kisebb javítások szervizünk leterheltségétől függően, akár helyben is megvárhatók, de javítandó készülékekért igény szerint akár házhoz is megyünk. Sőt, látványszervizünk lehetővé teszi, hogy a munkafolyamatokat nyomon kövesse. Így biztos lehet abban, hogy a javítás szakszerűen, megfelelő adatbiztonsággal, és a legjobb utángyártott vagy eredeti alkatrészek beszerelésével, megbízhatóan zajlik.
A javítást követően mindig leteszteljük a készülékeket, megbizonyosodva arról, hogy már jól működnek.
Mivel a helyben megvárható javítások 90%-a 20-30 percen belül elkészül, így a várakozás perceiben meghívjuk egy Nespresso kávéra, egy teára vagy egy hűtött üdítőre.
Az iSzerelésnél, több mint 150 m2-es, klimatizált üzletünkben a legkülönfélébb igényekhez mérten, minőségi, kitűnő árérték arányú kiegészítők, tokok, fóliák, töltők és egyéb Apple kütyük közül választhat. Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége lehet!
Szervizünkben a javítások mellett Apple termékek adásvételével is foglalkozunk, így ha a tönkrement készülékétől megválna, vagy csak újabbra cserélné a korábbit, akkor is tudunk megfelelő megoldást biztosítani. Az előző eszközt ilyenkor díjmentesen bevizsgáljuk, és korrekt ár megállapításával igény szerint beszámítjuk a vásárlásba.
Üzletünkben számos megbízható állapotú készülék közül válogathat, melyekre több hónap érvényes bolti garancia, vagy 1 év gyári garancia van.

iSzerelés.hu
06-30-820- 2059
1193 Budapest, Üllői út 264.
Nyitvatartás:
H-P: 10-18
Sz: 9-13
Jelleg:: Kínál
Új


297, Üllői út, Kispest-Kertváros, Kispest, XIX. kerület, Budapest, Közép-Magyarország, 1195, Magyarország

Kapcsolat

iSzerelés
308202059
1193
Budapest
email
Vissza

Honlapunk cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön jóváhagyja az Adatvédelmi Szabályzatot.