Kingtel - iPhone Bolt és Szerviz

iCentrum Apple Szerviz - Javítás - Adás/Vétel (iCentrum.hu)

Hirdetések:  iCentrum   Azonosító: 49891   Feladva: 2017-10-16 09:37:17   Látták:  13

iCentrum Apple Szerviz - Javítás - Adás/Vétel (iCentrum.hu)

Teljes körű szervizelést biztosítunk iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, SE, 6, 6Plus, 6S, 6SPlus, 7 és 7 Plus készülékekre – mindent vállalunk az alkatrészek cseréjétől, a mechanikai sérüléseken, szoftveres és alaplapi hibákon át a karbantartásig.

Hogyan zajlik a javítás?

Először felmérjük a telefon állapotát és a sérülés, hiba mértékét, majd a megfelelő eszközökkel, hozzáértő kezekben nekilátunk a szervizelésnek. A látványszerviz keretében a teljes munkafolyamatot nyomon követheted, így biztos lehetsz a javítás szakszerűségében, a tárolt adatok biztonságában és az utángyártott, eredeti, garanciális alkatrészek minőségében is, amiket megbízható forrásból szerzünk be. A javítás végeztével a tesztelés következik, majd a készülék, illetve a sérült/cserélt alkatrészek átadása. Az esetek 90%-ában a javítás 30-45 percen belül, vagy jóval kevesebb idő alatt lezajlik, így akár a helyszínen meg is várhatod az iPhone-od.

Szervizünkben a javítások mellett az Apple termékek adás-vételével is foglalkozunk, így ha tönkrement a készüléked, és javítás helyett inkább eladnád, lecserélnéd, vagy egyszerűen csak új készülékre vágysz, látogass el hozzánk! Mire számíthatsz? Eladás esetén szakszerű bevizsgálásra, korrekt értékbecslésre, hivatalos adás-vételi papírokra és azonnali kifizetésre; vásárlás esetén pedig megbízható állapotú, kedvezményes árú készülékekre – akár régi készüléked beszámításával –, hivatalos adás-vételi papírokra és 6 hónapos bolti szervizgaranciára.
Jelleg:: Kínál
Új

Kapcsolat

iCentrum
+36303406061
1141
Budapest, Szugló utca 125D
email
Vissza

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.