*Az oldalon a Cég/Kereskedő felhasználók által feladott apróhirdetések díjkötelesek

Magánhirdetések:

Magánszemélyként az Almapiac.com -on jog- és cselekvőképes magánszemélyek hirdethetnek.

 

 

Vállalati hirdetések:

Vállalati hirdetést gazdálkodó szervezetek adhatnak fel. Az Almapiac.com fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy egy hirdetés vállalatinak minősül-e.

 

 

Reklám jellegű hirdetések:

Csak termékeladást és szolgáltatásokat lehet hirdetni. Hirdetést kizárólag reklám-marketing célokra nem lehet használni, konkrét termék vagy szolgáltatás felkínálása nélkül hirdetni tilos.

 

 

Szolgáltatások:

A felkínált vagy keresett szolgáltatásnak meg kell felelnie az Almapiac.com adott kategóriára vonatkozó előírásainak, témájának.

 

 

Hirdetés szövege:

A hirdetés címsorának a hirdetett terméket vagy szolgáltatást kell leírnia, cégnév vagy webcím nem szerepelhet benne. Szükségtelen karakterek nem szerepelhetnek a címsorban. A hirdetés szövegében a terméket vagy szolgáltatást be kell mutatni, ott nem szerepelhet csak egy másik honlapra mutató link. Minden hirdetésnek valós adatokat kell tartalmaznia. A hirdetések szövegében az általánosan elfogadott Netikett irányelvei követendők, így például kerülendő a csupa nagybetűvel írt hirdetési szöveg és címsor, kivéve, ha az adott szó írásmódja olyan formában elfogadott (pl. mozaikszavak, márkanevek). A hirdetések szövegét tilos más hirdetőktől lemásolni, ezeket szerzői jog védi.

 

 

Nyelv:

Az Almapiac.com -on csak magyar nyelven lehet hirdetni.

 

 

Téma:

Az Almapiac.com oldalon kizárólag Apple témájú hirdetések lehet elhelyezni

 

 

Kategória:

A hirdetést abban a kategóriában kell elhelyezni, amelyik a legjobban leírja az adott terméket vagy szolgáltatást (a hirdetést a megfelelő kategóriába áttesszük, amennyiben szükséges). Azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek nem ugyanabba a kategóriába tartoznak külön hirdetésben kell hirdetni.

 

 

Egyetlen termék hirdetésenként:

Nem megengedett több terméket egy hirdetésben hirdetni, kivéve ha cseréről van szó (pl. 2 áru 1-ért).

 

 

Többszörös hirdetés:

Tilos ugyanazt a terméket, szolgáltatást több hirdetésben hirdetni (duplikálni). Törölje ki a régi hirdetést, mielőtt feladja az újat. Értelemszerűen, tilos ugyanazt a terméket, szolgáltatást különböző kategóriákban hirdetni.

 

 

Link:

A hirdetésben szereplő linkeknek a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra kell vonatkozniuk. Tilos másik aukciós vagy hirdetési oldalra mutató linket elhelyezni a hirdetésben.

 

 

Erotika:

Az Almapiac.com oldalra TILOS erotikus tartalmú hirdetést elhelyezni. Az ilyen cselekedet a rendszerből történő azonnali törlést és kizárást von maga után!

 

 

Kép:

A hirdetésben szereplő képeknek a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra kell vonatkozniuk. Vállalati emblémákat tilos képként elhelyezni. Más hirdetők képeit beleegyezésük nélkül tilos használni, ezeket a szerzői jog védi.

 

 

Kalózkiadások és hamisított termékek:

Tilos kalózkiadásban megjelenő termékeket, valamint szerzői jogvédelem alatt álló termékek utánzatát hirdetni, pl. CD-t, VCD-t, DVD-t, szoftvereket, videó játékokat, stb. A hirdetőnek tudnia kell igazolni a termékek eredetiségét.

 

 

Sértő tartalom:

Azon képek és hirdetések megjelenése, melyek tartalma vallási vagy etnikai csoportokat, illetve más személyeket vagy közszereplőket sérthet tilos.

 

 

Tiltott termékek:

A hatályos magyar jogszabályok értelmében forgalomba nem hozható termékeket tilos az Almapiac.com -on értékesíteni.

 

 

Megtévesztő kínálat:

Az Almapiac.com fenntartja a jogot, hogy megítélje a hirdetés valószerűségét, valódiságát és jogszerűségét.

 

 

Hirdetési idő:

Az Almapiac.com oldalon egy adott hirdetés 45 napon át elérhető, 45 nap elteltével a hirdetés automatikusan törlődik. Egy adott hirdetést legfeljebb 14 naponként lehet törölni és újra elhelyezni az oldalon.

 

Az Almapiac.com -on hirdetések feladása magánszemélyek számára ingyenes, egy felhasználó maximum 4 hirdetést adhat fel. *A Cég/Kereskedő által feladott hirdetés díjköteles, erről kérem érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Az oldal üzemeltetője egyénileg állapítja meg, hogy egy adott Hirdető/Hirdetés Magánszemély vagy Cég/Kereskedő státuszba tartozik. A hirdetésekért a honlap üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal, a hirdetésben közzétett tartalomért a hirdetést feladó személy felel.

 

Az Almapiac.com oldal üzemeltetőjének jogában áll indoklás nélkül bármelyik hirdetést törölni és bármelyik felhasználót kitiltani az oldalról.

 

 

A szabályok többszörös vagy súlyos megsértése kizáráshoz vezethet.

 

 

Amennyiben az oldalon való regisztrációs státuszát törölni szeretné, úgy kérem írjon egy E-Mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

 

A változás jogát minden esetben fenntartjuk!

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.