Baseus gravitációs vezeték nélküli töltő autóba ezüst (iSzerelés.hu)
megbizhato.png

Hirdetések:  iSzerelés   Azonosító: 62320   Feladva: 2019-05-23 00:00:00   Látták:  87
9 900 Ft
Baseus gravitációs vezeték nélküli töltő autóba ezüst (iSzerelés.hu)Baseus gravitációs vezeték nélküli töltő autóba ezüst (iSzerelés.hu)Baseus gravitációs vezeték nélküli töltő autóba ezüst (iSzerelés.hu)Baseus gravitációs vezeték nélküli töltő autóba ezüst (iSzerelés.hu)

A Baseus gravitációs vezeték nélküli töltő autóba ezüst biztonságosan rögzíti és egyszerre wireless töltéssel tölti is telefonját. El tud képzelni annál kényelmesebb megoldást, mint mikor vezetés közben ilyne egyszerűen és biztonságosan töltheti telefonját?
A gravitációs tartó előnyét a gyártó összevonta a vezeték nélküli töltés kényelmével, hogy megteremtse önnek a legpraktikusabb megoldást.

A gravitációs tartóba egyetlen mozdulattal behelyezheti a telefonkészüléket. Miután beletette, a saját tömege miatt rázárulnak a kampók. A tartó pedig biztonságosan rögzíti telefont.

A gyortöltésre is alkalmas eszközt biztonsággal használhatja.Megfelelő áram- és eszközvédelemmel ellátott: tűzálló, hőmérséklettűrő, túláramvédelemmel, rövidzár-védelemmel, valamint túlmelegéssel szemben, túlárammal szembeni védelemmel, valamint elektromágneses mező védelemmel ellátott. Így sem a telefonja, sem az autója elektronikája miatt nem kell aggódnia.

https://iszereles.hu/termek/baseus-gravitacios-vezetek-nelkuli-tolto-autoba-ezust/

iSzerelés.hu
06-30-820- 2059
1193 Budapest, (Kispest) Üllői út 264.
Nyitvatartás:
hétfő - péntek 10 - 18
szombat 9 - 13
Jelleg:: Kínál
Új


297, Üllői út, Kispest-Kertváros, Kispest, XIX. kerület, Budapest, Közép-Magyarország, 1195, Magyarország

Kapcsolat

iSzerelés
308202059
1193
Budapest
email
Vissza

Honlapunk cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön jóváhagyja az Adatvédelmi Szabályzatot.