iSzerelés.hu Nem tölt az iPhoneod? A töltéscsatlakozó lehet a hibás.
megbizhato.png

Hirdetések:  iSzerelés   Azonosító: 55020   Feladva: 2019-05-23 00:00:00   Látták:  5682
6 500 Ft
iSzerelés.hu Nem tölt az iPhoneod? A töltéscsatlakozó lehet a hibás.iSzerelés.hu Nem tölt az iPhoneod? A töltéscsatlakozó lehet a hibás.iSzerelés.hu Nem tölt az iPhoneod? A töltéscsatlakozó lehet a hibás.iSzerelés.hu Nem tölt az iPhoneod? A töltéscsatlakozó lehet a hibás.

Gyorsan merül az iPhone-od? Nem veszi fel a töltést? Lemerül, és aztán nem tudod újra feltölteni? A felhasználók hajlamosak mindig az akkumulátort hibáztatni, de gyakran nem is ő a bűnös. Beázások és ütődések hatására a töltőcsatlakozó is meghibásodhat: eloxidálódhat, sérülhet. Amennyiben a fenti, vagy hasonló hibajelenségekkel küzdesz, hozd el hozzánk egy ingyenes bevizsgálásra a készüléked! A javítás megrendelése esetén, a töltéscsatlakozó csere igen gyorsan elvégezhető, még a helyszínen is megvárható.

Több, mint 150 m2-es, klimatizált üzletünkben várjuk kedves, már meglévő és leendő ügyfeleinket! Látványszervizünkben a munkafolyamatok átláthatóak. Akár lehetőség van arra is, hogy a szervizelési munkálatokat végignézze. Közben vendégünk egy Nespresso kávéra, teára vagy egy hűtött üdítőre!

A készülék bevizsgálás díjmentes, egyéb szerviz díjakról érdeklődni e-mailben, és telefonon egyaránt lehetséges. Értékesítőink és szervizeseink is készséggel állnak rendelkezésükre.
Töltéscsatlakozó csere ára: 6500 forinttól.

iSzerelés.hu
06-30-820- 2059
1193 Budapest, (Kispest) Üllői út 264.
Jelleg:: Kínál
Új


Bugac étterem, pizzéria, Áram utca, Kispest, XIX. kerület, Budapest, Közép-Magyarország, 1193, Magyarország

Kapcsolat

iSzerelés
308202059
1193
Budapest
email
Vissza

Honlapunk cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön jóváhagyja az Adatvédelmi Szabályzatot.